Moodle ‘No input file specified.’ for Profile Images or User Pics

Thank God. That only took 2 years. Revisited the broken image links in my Moodle installation and found this gem in the forums.

I had the same problem on my installation. Try going into Configuration > Variables > and set slasharguments to file.php?file=/pic.jpg That fixed the problem immediately in my installation. It’s covered in the uploading FAQ but I didn’t notice the “no input file” message linked to the discussion.

Blogging it here with some keywords in the title for other folks having the same problems.

This entry was posted in General on by .

About Andy Wibbels

Andy is an award-winning blogger and author of the book Blogwild! A Guide for Small Business Blogging. His work has been featured in The Wall Street Journal, USA Today, Entrepreneur, Wired, Business Week, Forbes, and other national and international media. He was worked at several San Francisco startups including Get Satisfaction, SAY Media, InMobi, Keas, and Mindjet. Currently, Andy is Director of Marketing at Lucidworks. Tw · Fb · G+ · Li

2 thoughts on “Moodle ‘No input file specified.’ for Profile Images or User Pics

  1. Tsunami

    I had the error: No input file
    However this config change worked for me.
    Go to:
    On the website go to: Site Administration > Server > Http
    And clear the checkbox for addslashes

    I hope that helps. Tks Andy =)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *